Professionelt tømrerarbejde

Kontakt os i dag

Erfaren tømrer i København

Kvalitetshåndværk, der opfylder dine drømme

Har du behov for en dygtig tømrer til opgaver i forbindelse med nybyg, tilbyg eller små og store tømreropgaver, så står vi hos Skafte Byg ApS klar til at udføre arbejdet for dig. Hvad enten det drejer sig om opsætning af en skillevæg, et nyt trægulv eller udskiftning af døre og vinduer, så kan vi løse opgaven.

 

Med vores store erfaring som tømrer- og murerfirma tilbyder vi håndværksløsninger af høj kvalitet. Vi er målrettede efter at opnå høj kundetilfredshed, og derfor går vi langt for at opfylde dine ønsker. Det gør vi ikke mindst ved at sørge for en god kommunikation hele processen igennem, ved at udvise stor ansvarlighed og ved at levere professionelle løsninger - hver gang.

Tømrer til nybyg

Drømmer du om et hus, der ser ud præcis som du ønsker? Så kan nybyg være den ideelle løsning for dig. Hos Skafte Byg ApS udfører vi tømreropgaver i forbindelse med nybyggeri, og vi tilbyder også at tage os af totalentrepriser i forbindelse med nybyggeri.

 

Ved at overlade totalentreprisen til os slipper du for selv at bruge tid og kræfter på at kontakte forskellige håndværkere til de mange opgaver, et nybyggeri indbefatter. Vi tager os af al kommunikation og planlægning med diverse underentreprenører, så du er sikret kvalitetshåndværk til tiden. Så kan du i stedet koncentrere dig om at glæde dig til at se slutresultatet.

Tømrer til tilbyg

Er pladsen i dit hus blevet for trang, fordi der er kommet flere børn til? Eller ønsker du at have en separat afdeling til teenagerne i hjemmet? Så overvej en tilbygning i stedet for at købe nyt. Skafte Byg ApS har som tømrer- og murerfirma stor erfaring med tilbygninger, og vi kan derfor hjælpe dig med at se muligheder og komme med forslag til optimale løsninger.

 

Hvad enten projektet er stort eller småt, så tilbyder vi vores ekspertise. Vi står naturligvis også gerne for totalentreprisen på projektet. På den måde kan vi hjælpe dig bedst muligt gennem hele processen: vi står for planlægningen, kontakten med dygtige underentreprenører og levering af slutresulatetet til aftalt tid.

Udskiftning af døre og vinduer

Skal du have udskiftet eller monteret døre og vinduer, så står vi hos Skafte Byg ApS klar til at udføre opgaven for dig. Vi er et tømrer- og murerfirma med stor erfaring, og vi er derudover certificerede dørmontører med kursusbeviser fra Swedoor.

 

Vi kan blandt andet hjælpe med at montere og renovere døre og vinduer, udskifte indvendige og udvendige døre, montere tagvinduer og ovenlys og meget mere.