Projektledelse / Totalentreprise

Kontakt os i dag

Projektledelse og totalentreprise i København

Vi hjælper dig med at opfylde dine byggedrømme

Drømmer du om at udvide pladsen med en tilbygning til dit hus, eller skal du have bygget et anneks? Så kan du trygt overlade byggeprojektet til Skafte Byg ApS. Vi tilbyder at stå for totalentreprisen og leder hele processen, så du selv slipper for det tidskrævende besvær med at bevare overblikket over diverse håndværkere, planlægning, budgetoverholdelse og alle de beslutninger, du undervejs skal forholde dig til.

Vælger du at benytte os som totalentreprenør og projektleder på din byggeopgave, sørger vi for kontakten med de forskellige faggrupper, det fulde planlægningsarbejde og sikrer byggeprojektets fremdrift. Vi står blandt andet for indhentning af byggetilladelser, tegninger og beregninger og naturligvis udførelsen af byggeprojektet. Vores team er yderst professionelle og fuldfører projektet helt efter aftalen.

 

 

Kontakt os for et tilbud på din opgave

Vil du slippe for besværet, så overlad dit byggeprojekt til os. Vi står altid klar til en snak om rammerne for dit næste byggeprojekt, og vi give naturligvis gerne et gratis og uforpligtende tilbud på totalentreprisen. Kontakt os via vores kontaktformular eller på telefon +45 27 12 26 29 og hør mere om mulighederne.

Vores proces

 1

Du kontakter os vedrørende dit byggeprojekt.

 

Vi aftaler et tidspunkt for tilsyn af opgaven.

2

Vores byggetekniker kommer og laver et gratis tilsyn af opgaven.

 

På mødet finder vi i samarbejde frem til et forslag til en løsning på din opgave.

3

Byggeteknikeren udarbejder og tilsender dig et løsningsforslag og tilbud på udførsel af opgaven.

4

Vores professionelle fagfolk realiserer dit byggeprojekt.